GL1000 just goes dead, no lights, won't start, etc - Steve Saunders Goldwing Forums

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 06-17-2015, 12:21 AM Thread Starter
Keeper of the Bookmarks / Moderator
 
AZgl1800's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Oologah, Indian Territory, USA...
Year: 2002
Make: Honda
Model: GL1800 Hot Rod Yellow
Posts: 57,148
Garage
GL1000 just goes dead, no lights, won't start, etc

CWN wrote up a very good article on this symptom.

You can download the document in any of 3 formats.

MS Word, PDF, and a plain text file.

follow this link
https://www.goldwingfacts.com/forums/...ml#post4038026

~ John


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AZgl1800 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-17-2015, 06:26 AM
Senior Member
 
LarryC's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Rogers, AR USA
Model: 1999 GL1500A 84 GL1200A/82 GL1100I/79 GL1000
Posts: 1,577
Garage
That's a good paper. I have had that same problem on my 76. In my case, it was causing over charging of the battery. I thought I had a bad voltage regulator. I tried 3 without correcting the problem. When I finally found that connector and hard wired it, I found out my voltage regulators were all good.

Larry
99 Aspencade Totaled 6/14/18(Deer)
84 Aspencade
79 GL1000 with VW carb
LarryC is offline  
Reply

  Steve Saunders Goldwing Forums > Forums > Reference and FAQ Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Steve Saunders Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GL1000 won't start. blocks up, help!!! Goldwingjosh Goldwing Technical Forum 6 04-19-2014 07:22 PM
Dead Wing, won't start after harness replacement OriginalPaladin Goldwing Technical Forum 37 03-04-2009 08:26 PM
81 GL1100 won't start. all lights and signals work. gerkin1952 Goldwing Technical Forum 40 09-03-2008 03:40 AM
78 GL1000 won't start wanger55 Goldwing Technical Forum 7 07-18-2008 05:11 PM
1975 GL1000 Won't Start tmoreau Goldwing Technical Forum 16 11-27-2006 11:39 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome