Steve Saunders Goldwing Forums

Steve Saunders Goldwing Forums (https://www.goldwingfacts.com/forums/)
-   Reference and FAQ Forum (https://www.goldwingfacts.com/forums/10-reference-faq-forum/)
-   -   GL1000 just goes dead, no lights, won't start, etc (https://www.goldwingfacts.com/forums/10-reference-faq-forum/568962-gl1000-just-goes-dead-no-lights-wont-start-etc.html)

AZgl1800 06-17-2015 12:21 AM

GL1000 just goes dead, no lights, won't start, etc
 
876 Attachment(s)
CWN wrote up a very good article on this symptom.

You can download the document in any of 3 formats.

MS Word, PDF, and a plain text file.

follow this link
https://www.goldwingfacts.com/forums/...ml#post4038026

LarryC 06-17-2015 06:26 AM

That's a good paper. I have had that same problem on my 76. In my case, it was causing over charging of the battery. I thought I had a bad voltage regulator. I tried 3 without correcting the problem. When I finally found that connector and hard wired it, I found out my voltage regulators were all good.


All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Shoutbox provided by vBShout v6.2.1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome