Avatars and pictures not showing up again - Steve Saunders Goldwing Forums

 2Likes
  • 1 Post By Power Guy
  • 1 Post By wingmin
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 05-05-2017, 02:22 PM Thread Starter
Keeper of the Bookmarks / Moderator
 
AZgl1800's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Oologah, Indian Territory, USA...
Year: 2002
Make: Honda
Model: GL1800 Hot Rod Yellow
Posts: 56,270
Garage
Avatars and pictures not showing up again

I just received this PM from Pure Texas:



Quote:
Originally Posted by Pure Texas
John,my avatar doesn't show up, well no ones show up,and I cant attach files,what's up.?
I will report this again.
It showed up as a bad forum software a couple weeks ago and was supposed to have been fixed.

John



NASR 12 in Galena, IL
June 18th, 19th and 20th of 2019


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


~ John
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AZgl1800 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 05-06-2017, 06:49 AM
Senior Member
 
Power Guy's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Valdosta, Ga
Year: 1997
Make: Honda
Model: Aspencade 1500
Posts: 5,115
Garage
John are you taking all the avatars on vacation? So nice of you...😋
AZgl1800 likes this.

Only a biker knows why a dog puts his head out of a window of a moving vehicle.
Power Guy is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 05-06-2017, 11:17 AM
 
wingmin's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Toronto, Ontario, Canada
Year: 1999
Make: test
Model: test
Posts: 1,010
Garage
Hey,

Thanks for bringing this to our attention. I sent him a PM to trouble shoot the issue.

Niall

Last edited by wingmin; 05-09-2017 at 09:45 AM.
wingmin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 05-06-2017, 02:32 PM
Magic Moderator
 
trike lady's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Lovington, NM
Model: No more Wings, Gold or Silver
Posts: 3,656
Garage
I have Windows7, I'm using an Opera Browser and have 3 different blockers running (ABP, Blur and Avast) and I get all the avatars.
Does it have something to do with the browser?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Retired trike builder.
I dislike Spam, too much sodium.
trike lady is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 05-07-2017, 02:55 PM Thread Starter
Keeper of the Bookmarks / Moderator
 
AZgl1800's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Oologah, Indian Territory, USA...
Year: 2002
Make: Honda
Model: GL1800 Hot Rod Yellow
Posts: 56,270
Garage
there is a Microsoft 'fix' that caused this problem for a lot of forums.
folks who have backed that one 'fix' out, were able to see avatars and emoticons again.

I now forget what that 'fix' was, as Microsloth loves to issue them with just serial numbers, and their description of what they do is so vanilla, it is useless.

my Win7 pc does not get security upgrades anymore. I just turned them all off, and I never have an issue with spam or hackers.... I only browse a few forums and read news websites,,

even when I am using Google to search for stuff, I just make sure that the website is clean, and AVAST does not give me a warning flag on it.

my laptop is on Linux Mint 17.3 with Firefox, and it has not had any issues so far.



NASR 12 in Galena, IL
June 18th, 19th and 20th of 2019


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


~ John
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AZgl1800 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 05-08-2017, 09:43 AM
 
wingmin's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Toronto, Ontario, Canada
Year: 1999
Make: test
Model: test
Posts: 1,010
Garage
He may be using an adblocker. If he is, then we can give him the steps to make the site compatible with his adblocker again. Just need to know which one he is using

Kevin
AZgl1800 likes this.
wingmin is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 05-08-2017, 06:56 PM Thread Starter
Keeper of the Bookmarks / Moderator
 
AZgl1800's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Oologah, Indian Territory, USA...
Year: 2002
Make: Honda
Model: GL1800 Hot Rod Yellow
Posts: 56,270
Garage
Thanks Kevin



NASR 12 in Galena, IL
June 18th, 19th and 20th of 2019


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


~ John
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AZgl1800 is offline  
Closed Thread

  Steve Saunders Goldwing Forums > Forums > Miscellaneous Forum > Verticalscope Forum Support / Help (GoldWingFacts.com)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Steve Saunders Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avatars monkeytrucker Miscellaneous Forum 47 02-26-2012 08:39 AM
Avatars dbd123 Miscellaneous Forum 4 04-14-2010 07:31 AM
Avatars Geordiemuppet General Motorcycle Discussion Forum 4 05-01-2006 03:35 PM
new Avatars Budegan General Motorcycle Discussion Forum 11 11-16-2004 07:01 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome