Steve Saunders Goldwing Forums

Steve Saunders Goldwing Forums (https://www.goldwingfacts.com/forums/)
-   Verticalscope Forum Support / Help (GoldWingFacts.com) (https://www.goldwingfacts.com/forums/15-verticalscope-forum-support-help-goldwingfacts-com/)
-   -   And another thing (https://www.goldwingfacts.com/forums/15-verticalscope-forum-support-help-goldwingfacts-com/647113-another-thing.html)

DaveO430 07-30-2017 08:04 PM

And another thing
 
I have gone years without having to sign back in to this site until recently. I have to sign in every time I visit (which is several times a day) even if I click the remember me box. Seems like there used to be a "keep me signed in" option in the user CP.

Ken Bergen 07-30-2017 08:13 PM

The remember me option I think uses cookies.
Have you changed anything there?

AZgl1800 07-30-2017 08:24 PM

903 Attachment(s)
Your browser it's responsible for keeping that info.

Something has changed, check your settings to make sure it's remembering passwords.

DaveO430 07-30-2017 10:19 PM

Quote:

Originally Posted by AZgl1800 (Post 5263193)
Your browser it's responsible for keeping that info.

Something has changed, check your settings to make sure it's remembering passwords.

It remembers me elsewhere.

AZgl1800 07-30-2017 10:45 PM

when I get back home from Hot Springs, maybe I can sign into your PC with Teamviewer and look at the browser settings?

DaveO430 07-31-2017 06:17 AM

I guess it is something with the browser I have been using (avast) though I can't figure out what, settings look fine and it works on other forums. I'll try going back to firefox and hope it doesn't give me any more trouble.

AZgl1800 07-31-2017 08:21 AM

Dave,

I only use Firefox, just don't get along well with the other browser programs.

wingmin 07-31-2017 03:21 PM

These issues are usually caused by a bad cookie. Can you clear your browsers cache and cookies and use the Remember Me option again?

Let us know if there is any change.

Thanks,
- JB

cihilb 07-31-2017 04:19 PM

Quote:

Originally Posted by wingmin (Post 5265049)
These issues are usually caused by a bad cookie. Can you clear your browsers cache and cookies and use the Remember Me option again?

Let us know if there is any change.

Thanks,
- JB

Depending on what browser you are using, you may be able to clear just the cookies assigned to this site. I had this problem on another site and clearing just those cookies solved it.

DaveO430 07-31-2017 06:06 PM

Quote:

Originally Posted by wingmin (Post 5265049)
These issues are usually caused by a bad cookie. Can you clear your browsers cache and cookies and use the Remember Me option again?

Let us know if there is any change.

Thanks,
- JB

Giving that a try, will let you know.


All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Shoutbox provided by vBShout v6.2.1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome