Gl1500 electrical issue - Steve Saunders Goldwing Forums

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 04-17-2009, 08:53 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Sarver, Pennsylvania, USA
Posts: 20
Post imported post

Hi everyone,

I just had new tires put on my '96 GL 1500se, and on the trip home tonight, realized most of the lights have quit working. I have headlights, turn signals,brake lights and the center dashlight, nothing else. Lost parking lights, speedo, tach, and wheel lights. Does this sound like a fuse?

Also when the clock doesn't keep time, was it fuse # 13? I thought I read that here before. Thanks for any help.
PaWinger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 04-17-2009, 09:12 PM
mod-erator
 
DaveO430's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Amity, Arkansas, USA
Model: 2010 GL1800
Posts: 24,010
Garage
Post imported post

Could be #8 fuse.

With no God over the state, the state then becomes not the defender of liberty but the definer of liberty.


NRA endowment life member
Wild Rhino Arkansas chapter
2010 1800 pearl yellow

If I disagree with you it's simply because you're wrong.
DaveO430 is online now  
post #3 of 4 (permalink) Old 04-17-2009, 09:14 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Sarver, Pennsylvania, USA
Posts: 20
Post imported post

Thanks Dave, I did some reading here and will check # 8 fuse and # 3 relay. ( I forgot to mention the fuel guage and temp gauges quit also)
PaWinger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 04-17-2009, 09:46 PM
mod-erator
 
DaveO430's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Amity, Arkansas, USA
Model: 2010 GL1800
Posts: 24,010
Garage
Post imported post

Yes, the #3 relay is kind of famous for failing on 1500s.

With no God over the state, the state then becomes not the defender of liberty but the definer of liberty.


NRA endowment life member
Wild Rhino Arkansas chapter
2010 1800 pearl yellow

If I disagree with you it's simply because you're wrong.
DaveO430 is online now  
Closed Thread

  Steve Saunders Goldwing Forums > Forums > Goldwing Technical Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Steve Saunders Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GL1200 carb issue, or electrical issue ole wing Goldwing Technical Forum 22 09-25-2012 05:16 AM
1998 GL1500 SE electrical issue powersport15 Goldwing Technical Forum 12 05-13-2012 10:39 PM
Electrical issue - GL1500 951Indy Goldwing Technical Forum 3 09-13-2010 04:30 PM
1996 GL1500 electrical issue Al K Goldwing Technical Forum 3 06-05-2009 12:28 AM
Electrical Issue GL1500 Aspencade mdgulick Goldwing Technical Forum 1 04-07-2009 09:42 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome