85 Gl1200 Aspencade audio problem - Steve Saunders Goldwing Forums

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 09-28-2016, 07:51 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Waverly Tennessee
Year: 1985
Make: Honda GL1200
Model: Aspencade
Posts: 8
Garage
85 Gl1200 Aspencade audio problem

85 GL1200 Aspencade

Just has front speakers but when going down the road the speakers fad out and some time I get alot of static when the speakers fade out I get a chirp about every 30 seconds or so even if I turn the radio off any ideas
Matt Blackerby is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 09-28-2016, 07:53 PM
Member
 
nwhittemore07885's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Jasper alabama
Posts: 180
Squelch on cb?

Sent from my SAMSUNG-SM-N920A using Tapatalk
nwhittemore07885 is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 09-30-2016, 08:14 AM
Senior Member
 
neoracer's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Hancock, Maryland, USA
Make: Honda
Model: 87 Aspy,SEI,LTD
Posts: 2,790
Garage
Send a message via AIM to neoracer Send a message via Yahoo to neoracer Send a message via Skype™ to neoracer
turn off the intercom and see what happens,could also be the radio needs repair

try to find a 1200 owner in your area to switch out radios to see if same problem persists with their unit on your mc

"ANY DAY ABOVE GROUND IS A GOOD DAY,ANY DAY YOU CAN RIDE IS A GREAT DAY"

86 SEI 93K 87 Aspy 129K 85 LTD 34K (refurb)

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
neoracer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 10-06-2016, 02:41 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Waverly Tennessee
Year: 1985
Make: Honda GL1200
Model: Aspencade
Posts: 8
Garage
no cb
Matt Blackerby is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 10-06-2016, 02:41 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Waverly Tennessee
Year: 1985
Make: Honda GL1200
Model: Aspencade
Posts: 8
Garage
Quote:
Originally Posted by nwhittemore07885 View Post
Squelch on cb?

Sent from my SAMSUNG-SM-N920A using Tapatalk
no cb
Matt Blackerby is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 10-06-2016, 02:44 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Waverly Tennessee
Year: 1985
Make: Honda GL1200
Model: Aspencade
Posts: 8
Garage
Quote:
Originally Posted by neoracer View Post
turn off the intercom and see what happens,could also be the radio needs repair

try to find a 1200 owner in your area to switch out radios to see if same problem persists with their unit on your mc
I dont have the cb or intercom on this bike have put in anouther radio same problem
Matt Blackerby is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 10-06-2016, 12:30 PM
Member
 
nwhittemore07885's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Jasper alabama
Posts: 180
Check your antena cord make sure it does not have a cut in it somewhere and please post a pic or your radio so we know what your working with

Sent from my SAMSUNG-SM-N920A using Tapatalk
nwhittemore07885 is offline  
Closed Thread

  Steve Saunders Goldwing Forums > Forums > Goldwing Technical Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Steve Saunders Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting Problem - GL1200 Aspencade Andrew T Goldwing Technical Forum 5 11-03-2013 05:39 AM
Starting problem'84 GL1200 Aspencade nalambert Goldwing Technical Forum 11 05-13-2013 04:46 PM
1984 GL1200 Aspencade chargeing problem GoldWinger1964 Goldwing Technical Forum 1 07-22-2012 02:56 AM
1986 GL1200 Aspencade electrical problem OriginalPaladin Goldwing Technical Forum 36 07-18-2012 07:55 PM
GL1200 Aspencade charging problem No Harley Here Goldwing Technical Forum 10 05-25-2008 03:56 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome