No HiBeam on my GL1500 - Page 2 - Steve Saunders Goldwing Forums

 9Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 13 (permalink) Old 04-20-2019, 10:39 PM
Senior Member
 
DBohrer's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Silver Spring, Maryland, USA
Model: '99 Gold Wing SE
Posts: 3,142
Quote:
Originally Posted by dvoeltz View Post
FIXED!! It was a bad relay. Luckily I had a couple spare i purchased last year and that took care of the problem. A little pain getting to the relays since I had to remove a saddle bags but all is well. Thanks for the help!!

Just curious...................

Did you test the relay to verify it was bad....??

Any chance it could have been a relay "contact" issue. And removing "reinstalling" another relay resolved the issue.

There have been cases where there was contact issues, removing/replacing the relay (somewhat cleaned the contacts) and resolved the issue (for a temporary period of time).

Wouldn't want to see a good relay thrown away...........!!!
DBohrer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 13 (permalink) Old 05-02-2019, 10:43 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Pierre, SD
Year: 1990
Make: GL1500
Model: Aspencade
Posts: 29
I swapped relays from hi to low beam and the problem followed the relay. I tried the new relay in both slots and things worked as they should. Put the old relay in and things didn't work. So I didn't test it but assumed it was bad.
Dave
limpy45 likes this.
dvoeltz is offline  
post #13 of 13 (permalink) Old 05-11-2019, 06:09 PM
Member
 
brownfoxx1's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: peru,in
Year: 1993
Make: gl-1500
Model: Interstate with roadsmith trike HT1500 kit
Posts: 64
lights

after you fix it go o ebay ad order LED lights.easy to install
ad sure makes a big difference
brownfoxx1 is offline  
Reply

  Steve Saunders Goldwing Forums > Forums > Goldwing Technical Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Steve Saunders Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No reverse, no reverse lamp and no water temp & gas gauges! Clarkins Goldwing Technical Forum 8 08-03-2007 09:09 PM
Gen'l Piotrowski : No Power, No Ejection Seat, No Altitude And NoPlace To Land AZgl1800 Fun Forum 4 12-26-2006 01:29 PM
no shoes-no shirt-no admittance don_berry General Motorcycle Discussion Forum 23 07-23-2006 06:59 PM
Update on the No Start -- No no taillight ElvisTorino Goldwing Technical Forum 2 04-17-2006 11:12 PM
No sun, no light, no riding, november! (with apologies to Horace Rumpole) dean General Motorcycle Discussion Forum 6 11-27-2005 09:09 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome