Error Message - Steve Saunders Goldwing Forums

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 08:31 AM Thread Starter
Senior Member
 
2wings's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Winston-Salem, NC
Posts: 3,467
Send a message via AIM to 2wings
Post imported post

I am getting an error message on all of my computers when I attempt to leave a post. I can open all of the Forum pages except the Disucssion Board. After 2 days without any sucess I am able to open the Discussion page but cannot leave a post. I am trying again hoping I can get through. Has anyone had a similar experience?

Keep on Winging

John Young
92 GL 1500
On the hunt for a Red 2005 1800 with all the fixings
49 Wife ....Keeping the Wife, to much invested
2wings is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 08:36 AM
Senior Member
 
mikef's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Eugene, Oregon, USA
Model: Aspencade
Posts: 10,276
Garage
Post imported post

Not sure it helped, but I did clear the cookies for this site on the login page, after the site came back. Give it a try.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mike
Finally, old enough to know better. Just need some common sense now......
Patriot Guard Rider

1986 GL1200 Aspencade
1993 GL1500 Aspencade
1986 GL1200 Aspencade
1985 GL1200 Aspencade
1985 Suzuki Madura 700
1973 Honda 350CB
1965 Honda 50


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mikef is offline  
post #3 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 08:37 AM
Senior Member
 
mikef's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Eugene, Oregon, USA
Model: Aspencade
Posts: 10,276
Garage
Post imported post

How did you post this?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mike
Finally, old enough to know better. Just need some common sense now......
Patriot Guard Rider

1986 GL1200 Aspencade
1993 GL1500 Aspencade
1986 GL1200 Aspencade
1985 GL1200 Aspencade
1985 Suzuki Madura 700
1973 Honda 350CB
1965 Honda 50


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mikef is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 09:08 AM
Senior Member
 
Keystone742's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Portage County, Ohio, USA
Year: 1984
Model: Gl1200I
Posts: 1,328
Post imported post

Oh, so maybe you're the reason for the crash?

1984 1200I Candy Cobalt Blue over Bright Silver Metallic w/ Black & Silver Marbling. Poorboy alternator. Progressive springs and a comfy gel seat.

_________________________________________________
Keystone742 is offline  
post #5 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 02:41 PM Thread Starter
Senior Member
 
2wings's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Winston-Salem, NC
Posts: 3,467
Send a message via AIM to 2wings
Post imported post

Keystone742 wrote:
Quote:
Oh, so maybe you're the reason for the crash?
How did you post this?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hell if I know, its like a man stranded on an island sending out SOLs, er...ra I mean SOSs. Just hoping that one will get through. It seems like everything is working fine now.

This old beast that I am using couldn't crash anything. I am still using Windows 3.1; could someone help a brother out and send a laptop with one of the more current versions of Windows Operating Systems install? I hear that XP is a good system but will not run on my computer

Keep on Winging

John Young
92 GL 1500
On the hunt for a Red 2005 1800 with all the fixings
49 Wife ....Keeping the Wife, to much invested
2wings is offline  
post #6 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 03:09 PM
GERIATRIC MEMBER
 
Redwing's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ireland.
Model: Neighbours 1800
Posts: 57,158
Post imported post

2wings wrote:
Quote:
I am still using Windows 3.1; I hear that XP is a good system but will not run on my computer
[align=center]
XP Professional on this PC of my neighbours [/align]


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
"Redwing"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
"The Rider Of The Fastest Colour"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Redwing is offline  
post #7 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 03:12 PM
Senior Member
 
Tattoo Taffy's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: , , Australia
Posts: 10,010
Post imported post

I am still using Windows 3.1

at least update to windows 3.11


\"\"THE MAD WELSHMAN in OZ\"\"

\"Lifetime member of the ORIGINAL 6 PACK club\"
Tattoo Taffy is offline  
post #8 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 03:34 PM
Senior Member
 
FenderHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Oshkosh, Wisconsin, USA
Posts: 4,910
Post imported post

Well, I too am having some problems posting...1st, the post

I do all my own stunts...
Mike
FenderHead is offline  
post #9 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 04:24 PM
Senior Member
 
FenderHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Oshkosh, Wisconsin, USA
Posts: 4,910
Post imported post

2wings wrote:
Quote:
I am getting an error message on all of my computers when I attempt to leave a post. I can open all of the Forum pages except the Disucssion Board. After 2 days without any sucess I am able to open the Discussion page but cannot leave a post. I am trying again hoping I can get through. Has anyone had a similar experience?
Since the "blackout"I have been having all manor of problems...if THIS post gets thru OK, then I must presume that the trouble is with the latest version of Mozilla Firefox, which has not given any prior problems...

Writing this post with iExplorer, on a Toshiba laptop running Microscheist Vista Home version...

(Hmmmm...it DOES seem to work OK...except my return key now gives out a double-space...??? Mind-boggling!)



I do all my own stunts...
Mike
FenderHead is offline  
post #10 of 48 (permalink) Old 03-29-2008, 04:26 PM
Senior Member
 
Tattoo Taffy's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: , , Australia
Posts: 10,010
Post imported post

i am using latest version of FF and all is good here......

\"\"THE MAD WELSHMAN in OZ\"\"

\"Lifetime member of the ORIGINAL 6 PACK club\"
Tattoo Taffy is offline  
Closed Thread

  Steve Saunders Goldwing Forums > Forums > Miscellaneous Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Steve Saunders Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CB Error Message, GL1800 sermat Goldwing Technical Forum 6 12-18-2010 07:45 AM
1800 cb error message on readout chili Goldwing Technical Forum 5 10-04-2010 06:52 AM
Message notification but no message fysty-1 Miscellaneous Forum 3 08-26-2010 04:58 PM
Blinking CB Error message on dash Comanche Goldwing Technical Forum 7 06-26-2010 05:23 PM
CB Error 1peter Goldwing Technical Forum 8 08-01-2006 09:55 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome