Steve Saunders Goldwing Forums - View Single Post - 1990 GL1500 dies in gear

View Single Post
post #48 of (permalink) Old 07-25-2016, 04:23 PM
justwingnit
I think I was wrong once!
 
justwingnit's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cedar Lake, Indiana, 46303
Year: 1990
Make: GL1500
Model: 1990 GL 1500
Posts: 382
Garage
FYI Mr. DBohrer the whit / blue wire never changes from idle to 5 grans on tack, it stays at about 1.7 v unless I move the lever to reverse then it goes to bat voltage.
Also Yes I did check continuity to ground with an ohm meter.... before I switched to my power probe.

Quote:
Originally Posted by redwing52 View Post
That is a bad ground period................................... Ground that green to the frame somewhere and try it. Or better yet just ground the green/white and try the bike out.
yep as posted five back I have tried it, and I can shift into first on center stand didn't try second or more, but as soon as I shift it out of neutral I'm still loosing the audio. I didn't try putting it into reverse again with a ground jumped but I still have not found or fixed the problem.

thanks though

L8r
Larry
1990 GL 1500 just got her 3/8/16
1986 GL1200A Aspencade, from 6/1/12 to 3/1/2016 have rode over 28,000 miles on her.
1982 KZ 1100 may have put 10000 miles on it in 10 years
Multiple Yamaha XS 750 & XS 850 One had a vetter fairing, bags and trunk
Honda CB400 Drove from Chicago to Tulsa Ok in 1984
Honda CB250 Enduro loved it from street to dirt and back again all the time.
YZ 250 never raced but rode alot, First bike ever was a mini bike with a Brigs engine.
justwingnit is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome