Multiple Issues . Where to start? - Steve Saunders Goldwing Forums

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 05-27-2019, 06:53 AM Thread Starter
Member
 
R-GWing's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Belvidere, Illinois, USA
Year: 2002
Make: Honda
Model: GL1800 Cobra Trike
Posts: 37
Garage
Multiple Issues . Where to start?

I went for a weekend ride IL to Nebraska and our 02 Goldwing Trike Cobra CS. I fueled up and noticed the instrument panel gauges didn't come back on right away. We took off each time mostly during the day the gauges would start working before we pulled out of gas station. Now last night heading back home after a fill up and found out we have no tail lights or dash lights and gauges didn't work. Turned on the flashers and checked the brake lights they all work. We traveled about a mile and the gauges started working but also have an FI fault light. I really don't know where to start. I searched the forum for the FI error and found a great thread from AZgl1800 back in 2018. I dont have a side stand it was removed during the trike conversion. Also the bike would stay running but the rpm would drop all down to 1-2 hundred almost stall out. Thanks RT.
R-GWing is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-27-2019, 09:18 AM Thread Starter
Member
 
R-GWing's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Belvidere, Illinois, USA
Year: 2002
Make: Honda
Model: GL1800 Cobra Trike
Posts: 37
Garage
Okay update went out and pulled the seat off started the bike and the FI code was gone. Started looking at relay box and found the 2nd row #3 relay said tail light so I replaced it. It seems to be working unless I mask another issue.
R-GWing is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-27-2019, 10:58 AM Thread Starter
Member
 
R-GWing's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Belvidere, Illinois, USA
Year: 2002
Make: Honda
Model: GL1800 Cobra Trike
Posts: 37
Garage
Okay final update unless there is a 2nd 3rd or 4th opinion. I pulled the relay in 2nd row #3 marked tail light with the original relay in no dash lights speedo tach or fuel gauge I replaced with a new one and everything came on and started working. I found a video on checking relay. Apply power to relay then measure the resistance across the open pins this relay had a 21ohm all other I checked where 0 to 3. I hope this solves the issue. Add this to the knowledge database for noobs.
R-GWing is offline  
Reply

  Steve Saunders Goldwing Forums > Forums > Goldwing Technical Forum > Trikes, Trailers and Sidecars

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Steve Saunders Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
multiple wing issues doc 874 Goldwing Technical Forum 5 06-26-2017 06:24 AM
FRS/GMRS and multiple Aux inputs you can mix. Fig Feedback for Hondas Goldwing Team 1 10-29-2010 12:09 AM
Multiple pictures in a single post Xtracho Test Forum 1 10-01-2009 09:00 AM
trying to do multiple pics in one post SpiderBob Test Forum 16 06-30-2009 04:09 PM
multiple issues GL1200 AJ1500 Goldwing Technical Forum 20 11-11-2008 11:39 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome