Steve Saunders Goldwing Forums banner
Status
Not open for further replies.
1 - 11 of 11 Posts

·
Premium Member
Joined
·
234 Posts
Discussion Starter · #1 ·
imported post

I just finished sync. the carbs the bike runs good after a little worm up, the problem is on start up i need to use the choke a little to keep it running Is that the norm. Thanks Tim

In a hurry with the spelling
 

·
Premium Member
Joined
·
1,020 Posts
imported post

Honda's are known to be very cold blooded.
Sounds normal to me.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,523 Posts
imported post

My 1200 even when it is warm to hot outside typically needs the choke for a short time when first started.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,379 Posts
imported post

Normal. if i start mine without choke, it will idle for 5 seconds at 300 rpm and then stall.. then i give it choke, start it and will hold 900 rpm, after one minute i can release the choke and wont stall but will idle very low, i have throttle lock so i just lock it at 1000 rpm till it warms up.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,523 Posts
imported post

chris in va wrote:
I just finished scoh. the carbs
Just curious what 'scoh.' is...



But anyway, I have to set the choke on my 1100 for about two minutes before it'll run properly.
Johnny Walker Red or Black? :dude:
 

·
Premium Member
Joined
·
1,334 Posts
imported post

I would say as well that this is normal..;)
 

·
Administrator
Joined
·
27,770 Posts
imported post

If it starts cold and keeps running without the choke is when there is a problem. Yours is normal.
 
1 - 11 of 11 Posts
Status
Not open for further replies.
Top