Steve Saunders Goldwing Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
imported post

I have a 1987 Aspencade rode last night and parked in the garade came out the next day and now it won't fire up. It turns over great, battery is strong and I replaced the ignighter box. Still won't fire. Any help or ideas?
 

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
imported post

Yeah it's getting fuel. I've heard things like it could be the ignition switch or the pulse relay. Any thoughts about either of those.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,391 Posts
imported post

Just take a look at the emergency shut off switch so we can isolate that :)
Unlikely the PG's they shut down when they are hot
 

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #5
imported post

well after tugging and pulling on this wire and that wire and doing a number of continuity checks I decided to just put the battery back in and give it a quick try for gp's and it fired right up???? Now let me ask do you think that it might just be a pinched wire? See this has happened before and I've just checked connectors and juggled some wires and its usually started back up but this last time it just wouldn't fire until I got it all apart like it is now. I am trully puzzled. I am afraid that if I put it all back together that its going to do the same thing in the near future.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top