Steve Saunders Goldwing Forums banner
Status
Not open for further replies.
21 - 24 of 24 Posts

·
Junior Grue
Joined
·
8,153 Posts
Well, I tested again... One leg is definitely bad.:lash:

So, another stupid question. I only will be riding to work and back for a while, (29 miles one way) after it's runnable that is. Two legs tested fine, and the battery was getting around 14.8+ volts while running.
I'm not understanding.

If one stator leg were bad you'd only have 1/3 output or 100w which is not enough to run the bike and charge the battery at 14.8VDC.:?
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #22 ·
Me neither!

I'm not understanding.

If one stator leg were bad you'd only have 1/3 output or 100w which is not enough to run the bike and charge the battery at 14.8VDC.:?
I don't get it either. I tested all three yellow wires with the black wire grounded, bike running, and got 5.3 approximately on two wires and 1.6 on the third. If I can figure out how to post a video on here ill do it again and show y'all.
 

·
Junior Grue
Joined
·
8,153 Posts
As you're charging at 14.8VDC things are working as they should.
Quit chasing ghosts.:lash:
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #24 ·
As you're charging at 14.8VDC things are working as they should.
Quit chasing ghosts.:lash:
Well, if that's the case,, then great! I should be good to go as soon as I get the new coils in and get them installed. Maybe I can figure that out. I'm installing them and a new ignition system (Dyna S).
 
21 - 24 of 24 Posts
Status
Not open for further replies.
Top