Steve Saunders Goldwing Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Premium Member
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter #1
imported post

Howdy All,

I have a 95 SE and the air compressor will not run. When you decrease pressure it will decrease. When you check the pressure on the dash you hear the relay click. Fuse isgood. Any clues?

Thanks

IndianaRider
 

·
Premium Member
Joined
·
3,614 Posts
imported post

Check the relay first. I would then check power at the pump itself. Just use 12v and put the wires to the plug and see if the pump runs.....if not, then you may have a clogged pump. Sometimes the dessicant breaks down and will clog the pump. Will have to pull the pump to clean it up.

If all else fails...the pump is shot and I don't know if it can be rebuilt. I found one on ebay to replace my non-working pump.
 

·
Premium Member
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter #3
imported post

Thanks Snorebaby,

I'll give it a go. Nice bike, mine is same bike without the silver insets.

Thanks again

Kevin
 

·
Premium Member
Joined
·
156 Posts
imported post

Testthe wires at the compressor for power with a multimeter while you push the button.



This will eliminate alot of other components
 

·
Premium Member
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter #5
imported post

Thanks Bikagra,

The pump is good, I'll try your idea and see were it takes me.

The 1000 with the wire wheels looks great.

Thanks
 

·
Premium Member
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter #6
imported post

Cleaned the connectors at the rear fender & at the switch in the RT FWD fairing.....just needed a good cleaning, added a little dielectric when reconnecting good to go !
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top