Steve Saunders Goldwing Forums banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
The battery was dead on my 2006 GL1800HPNA this morning. I replaced the battery and the bike starts, now the display screen comes on but is blank, the flashers, radio and suspension controls do not work. The marker lights come on, but when I use the left turn signal, the light goes out. If I turn the right turn signal on or depress the switch, the left marker light comes back on, but still no flash.

When I turn the key to accessories, the display shuts off. I'm really not sure what this can be as the horn works, the gauges are fine and I've checked the fuses. Equally confusing is that the horn and turn signals are on the same fuse.

Any ideas are greatly appreciated.
 

·
It aint rocket science
Joined
·
3,966 Posts
Those are the craziest problems, bike fine one day and next day multiple problems from a battery replacement.:confused:

Was a ground or power wire left off during replacement. I sure would be interested as to why battery went dead and would be checking for electrical draws and charging tests. After that it would be into wiring diagrams to see what these components have in common.
 

·
Administrator
Joined
·
27,898 Posts
Sounds to me like the #25 fuse or the acc relay (2nd from the left on the front row).
 

·
Premium Member
Joined
·
2 Posts
Thanks to both of you. I traced the wires with no problems and both fuses. But from looking at the wires I decided to change the radio/cb/flasher fuse (column3, row6) and everything is back. The old fuse looks fine?? Again, appreciate the help!
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top