Steve Saunders Goldwing Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 9 of 9 Posts

·
Premium Member
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
imported post

GL1500 when key is turned on, headlight and indicator lights in cluster do not light, also bike will not start. If I put on either the handle bar brake or the foot brake, the lights all come on and the bike will start. I suspect one of the relays. Any ideas??
 

·
Premium Member
Joined
·
20,585 Posts
imported post

Welcome to the Forum from State of Confusion......Kansas!!:waving:

You might want to post your same question in the Technical side for more visibility...........I don't have an answer for you but I'm sure the 1500 guys will.

Again welcome to the forum and I hope you find it as informative and fun like we do!! :cooldevil:
 

·
Premium Member
Joined
·
8,524 Posts
imported post

Welcome jenotsr, I'm sure someone can help you in some of the other forums, but just want to Welcome you from sunny Southern California, you have come to the right place.
 

·
Pops
Joined
·
4,519 Posts
imported post

Hello and welcome from Arizona.
 

·
Premium Member
Joined
·
9,790 Posts
imported post

Welcome to this Great Site!

Pull up a chair and join on in!

Ride Safe, Ray


:waving:
 

·
Premium Member
Joined
·
6,870 Posts
imported post

Welcome from the
Steve Saunder's GOLDWING FORUM



A Big Welcome FromTEXAS
 

·
Premium Member
Joined
·
56 Posts
imported post

Welcome from N.C. do a search/post in tech form. You'll be fired up in no time.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,480 Posts
imported post

Hi....welcome from the Netherlands!!!:banana:
 
1 - 9 of 9 Posts
Status
Not open for further replies.
Top