Steve Saunders Goldwing Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 7 of 7 Posts

·
Premium Member
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
imported post

HELLO fellow goldwingers....

Where do I start, I replaced the clutch on my gl1100. The bike ran fine the bike has been sitting for about 2 months. When i go to take for a ride it starts up fine, put it in gear when I go to take off it doesn't move. I release the clutch and nothing. After a while it slowly started moving put wont go pass 15 MPH. PLEASE HELP!!!!! Also the bike is in !st gear and the clutch is release and the bike doesn't even turn off.:stumped:
 

·
Administrator
Joined
·
26,544 Posts
imported post

Does it have any free play in the lever? The cable may have stuck and is holding the clutch partially released.
 

·
Premium Member
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #4
imported post

The clutch as free play, everything is just like it should be. After I changed the clutch is was riding fine. It sat for about 7 weeks, then I go ride it and the bike won't move.
 

·
Administrator
Joined
·
26,544 Posts
imported post

After replacing the clutch did you readjust the screw in the rear of the clutch cover?
I am assuming it is an 80 or81 model.
 

·
Premium Member
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #6
imported post

Yes I did, when I changed the clutch. Now Iam going to adjust the clutch again to see what happens.
 

·
Still Learning
Joined
·
13,270 Posts
1 - 7 of 7 Posts
Status
Not open for further replies.
Top