Steve Saunders Goldwing Forums banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Premium Member
Joined
·
148 Posts
Discussion Starter · #1 ·
imported post

hi..guys hope you can help me with this... 1986 interstate.. i have noticed recently when turning leftvery slowly into my drive still in gear i will pull clutch in and glide into garage i have noticed a very slight sort of grinding noise seems to be coming from left hand side only does this at a slow speed and when turning when i let clutch out the noise goes....normal riding the bike is great smooth gears good clutch no slipping.. and no noises of any kind... if i turn left into garage and dont pull the clutch lever in there is no noise.i changedoil about 2000 mile ago 10/40 am i worrying about nothing what do you think.... regards... jim :waving::waving:
 

·
Premium Member
Joined
·
148 Posts
Discussion Starter · #2 ·
imported post

sandman jim wrote:
hi..guys hope you can help me with this... 1986 interstate.. i have noticed recently when turning leftvery slowly into my drive still in gear i will pull clutch in and glide into garage i have noticed a very slight sort of grinding noise seems to be coming from left hand side only does this at a slow speed and when turning when i let clutch out the noise goes....normal riding the bike is great smooth gears good clutch no slipping.. and no noises of any kind... if i turn left into garage and dont pull the clutch lever in there is no noise.i changedoil about 2000 mile ago 10/40 am i worrying about nothing what do you think.... regards... jim :waving::waving:
hi . any ideas yet guys.. regards... jim :waving:
 

·
Administrator
Joined
·
27,898 Posts
imported post

I saw your post last night and just do not have any ideas. Sorry.:baffled:
 

·
Premium Member
Joined
·
148 Posts
Discussion Starter · #4 ·
imported post

DaveO430 wrote:
I saw your post last night and just do not have any ideas. Sorry.:baffled:
hi..dave thanks for your reply ..its baffing me as well...regards.. jim
 

·
Premium Member
Joined
·
1,304 Posts
imported post

I had a similar situation with my 1100. It turned out to be the rear wheel bearings. I couldn't detect any roughness or play but replacing them stopped the noise.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top