Steve Saunders Goldwing Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
imported post

Can anyone help with a reverse problem on a GL15? A) there is no reverse, B) no charging and C) if engine is running, turn off key...engine still runs. Remove all relays and fuses....engine still runs. I thought that relays 3 and 8 removed ALL power via the kill switch and the common of the coils. I think the reverse diode block is faulty, but any help would be appreciated
 

·
Premium Member
Joined
·
296 Posts
imported post

You should really get the alternator checked first, if it isn't charging teh batter this can make other electrical items go a bit wonky on the gl1500.
 

·
Premium Member
Joined
·
805 Posts
imported post

What year GL1500 ?

You are checking for charging how ?

You pulled the main fuse and the bike still runs ?

I have some of the earlier wiring diagrams and may be able to send you a couple copies, PM me with e-mail info.

I'm kind of tied up until early next week, so it may be a day oy two.
 

·
Premium Member
Joined
·
42 Posts
imported post

Cat,

What year and model?

Do you have a decent wiring diagram?

How do you stop the engine?

Was anything repaired, tested, installed just before this problem started?

Certainly sounds a bit weird...somthing is powering the ignition beyond the kill switch?

I'll try to help...best I can

Greg
 

·
Other side of the pond
Joined
·
3,409 Posts
imported post

welcome to teh forum cat. I think we need a bit more info before I get stuck in. Like if the charge isn't geting to the battery, is ther a good charge coming out of the alternator itself?
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top