Steve Saunders Goldwing Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Premium Member
2008 Goldwing 1800
Joined
·
1,095 Posts
Discussion Starter #1
imported post

Well, I rebuilt the petcock and replaced the fuel filter and now when I am at idle, my engine sounds likw it is missing...
It was running great this past Saturday. Took it out for a 100 mile run.
My weep hole?...on the petcock is facing toward the vacuum. Could that be causing my problem? I was informed it should be facing down...
Thanks all for of your help...It is tremendous to a new guy.
Drifter Tex
 

·
Guru
Joined
·
3,074 Posts
imported post

Not sure about the weep hole. Does the wing run good everywhere but at an idle?
 

·
Premium Member
2008 Goldwing 1800
Joined
·
1,095 Posts
Discussion Starter #3
imported post

Yes , it runs good except at idle. it seems only a slightly rough idle or maybe a miss.

Thanks
 

·
Guru
Joined
·
3,074 Posts
imported post

run down to napa or walmart & buy a can of sea foam. Pour half into a full tank of fuel & ride it until you need a re fill. See if that will clean it out. It sounds like a low speed jet is plugged in one carb.
 

·
mmonsterbuck
Joined
·
402 Posts
imported post

drifter, hope that doesn't happen 2 me, rebuilt petcock valve too, bike idles nice. although iv'e had trouble in the past. left carb plugs up a little, then it only runs on one side, so the last time i dumped a whole can of seafoam in, filled it with gas. then i put it on big stand and turned the idle down so it was barely running. for about ten minutes. that did it and i was on my way again
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top