Steve Saunders Goldwing Forums banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Read Only
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi this is Alex from CT. I been having navi issues for 2 weeks. the navi, antenna, whatever it is looses its signal like in minutes. I get a red question mark where I was last at. Wont update til I just the bike down. I pulled battery cables, reset navi unit, Yesterday I pulled the seat checked wires(as much as I could) see if there was a short. I was able to get update of firmware, maps of 2020. I really dont wanna pull shelter, but I think I have no choice. This is driving me nuts. Not gonna rip the front apart to get to antenna. I will just buy one(used) and try it that way. Less stress for me than ripping the front apart.

Does anyone have any ideas? Experienced this? Also. What is the relay for? I tested it for ohms. I didnt get nothing. I used have 03 shadow 600. It had the same-thing. Forgot what it does.

Gps navigation device Automotive navigation system Map Gadget Font
Motor vehicle Gas Automotive tire Automotive lighting Auto part
Finger Thumb Font Gas Nail
 

·
Administrator
Piaggio MP3, was 02 GL1800
Joined
·
63,225 Posts
based on this thread, I get this message?


stickywing
Registered

2006 Honda Goldwing GL1800 HPNA
Joined 23 h ago
1 Posts

I like to have my account closed/deleted.

Thanks


stickywing
Registered

2006 Honda Goldwing GL1800 HPNA
Joined 23 h ago
1 Posts

I like to have my account closed/deleted.

Thanks

why?
signed up less than 24 hours ago, and you want the Internet to forget you?
sorry, it just don't work that way, the Internet never forgets.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top