Steve Saunders Goldwing Forums banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
'94 gl1500
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #1 ·
It's me again, 1996 Goldwing SE., No turn
signal, cruise and brake lite. When I turn the signal lite on to the left -- the left front light goes out and the other stays solid. No signal lights on the rear. Also on the rear--- brake lite. When I press the rear brake pedal, the left one goes real bright and the right one goes out. Front brake level-- no lights. Cruise control lights up but not working. I have checked all fuses and blubs.
 

·
Premium Member
1993 gl1500, 1976 gl1000
Joined
·
3,879 Posts
More than likely a ground problem. Under the seat on the left side is a 22 pin connector (C10). The green ground wire pin is probably burned. Common problem on the 1500.
 
  • Like
Reactions: DaveO430

·
Premium Member
1998 GL1500 Asp and 2017 GL1800 4AC
Joined
·
360 Posts
More than likely a ground problem. Under the seat on the left side is a 22 pin connector (C10). The green ground wire pin is probably burned. Common problem on the 1500.
The ground connection pins in my GL1500 connector caused similar issues to yours.

Connector Location
Motor vehicle Car Automotive exterior Auto part Automotive fuel system

What it looked like:
Circuit component Hardware programmer Computer hardware Electronic engineering Electronic component


Gas Motor vehicle Automotive exterior Auto part Metal

After the repair - I routed an external wire. I didn't have a green wire so I used a Yellow/Green remnant I had laying around.
Electrical wiring Gas Cable Electronic device Electrical supply
 

·
Registered
'94 gl1500
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #6 ·
No that was not it. unplugged connector and it was just as clean with no burn marks.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top