Steve Saunders Goldwing Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Premium Member
Joined
·
1,976 Posts
Discussion Starter #1
Today I went to Daytona with my wife. In the way there the radio quit working.
All the buttons are working as i can see the volume graph , the mute display coming on and off, the tuning button changing stations.The speakers are ok as I hear the CB on them. GPS and intercom work
Where is the radio located? what should I start checking? Thank you!
 

·
Administrator
02 GL1800 w/Auto Pilot
Joined
·
59,688 Posts
Are folks supposed to "guess" the year and model of the bike....??
I added that info to his Signature.
Since the Xenforo software was installed, none of our Personal Info shows up like it used to. :rolleyes:
 

·
Premium Member
Joined
·
1,976 Posts
Discussion Starter #5
Just played a bit more with it in my garage.

If I set the volume to highest. I hear a faint music or talk. just as the mute button would be engaged.
But it looks like the mute button is ok as I hear a beep when I turn it on or off. Also in MUTE position the screen displays the word or cancel it when I unmute it. Maybe some final amplifier went in my radio.
 

·
Premium Member
Joined
·
1,976 Posts
Discussion Starter #6
How I fixed it. I just showed my friend the radio problem. He has a GL1800 too.
We tried all the buttons. No luck. He and his wife left a few minutes ago. I tried a few more times. Pushed the CB buttons, other buttons the mute button and for no reason at all the radio started working as it did before.
What can I tell you ,things fix themselves around me
 
1 - 6 of 6 Posts
Top