Steve Saunders Goldwing Forums banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

· Premium Member
Joined
·
1,168 Posts
Discussion Starter · #1 ·
imported post

Got a glitch in my newly revived old girl. The flat tab that joins the speedo drive unit to the speedo cable down on the wheel has broken. I can't tell from the diagrams on the parts fiche or from the clymer manual if this is a replaceable part, nor how to replace if so. Any one out there have some answers for me? Parts even?
Thanks
Wildcat
 

· Premium Member
Joined
·
1,168 Posts
Discussion Starter · #3 ·
imported post

Damned if I can find it, all the files are in adobe pretty much except a few short ones in word. I have the GL1200 Parts Catalouge, All but page 39 on that is armrests and trunk stuff. Checked both shop manuals, Clymer and Honda but no luck there either :gunhead:

And yup first thing I did was check the speedo, its working fine, no lock up or resistence even when I turn the cable. got ya covered there :D
 

· Premium Member
Joined
·
1,168 Posts
Discussion Starter · #7 ·
imported post

If you are just replacing the inner cable then yes, you should be able to disconnect it from the bottom on the wheel, slide out the inner, slide in a new one and away ya go. But if your mileage recorder has stopped but speedometer still works then you have bigger troubles, its only speedo cable or drive unit when both stop working.
 

· Premium Member
Joined
·
1,168 Posts
Discussion Starter · #9 ·
imported post

Ahh being a poor interstate owner I forgot about that. The speed sensor is down on the front axle, drive unit drives an electronic sensor for the speed. Near as I can figure from the manuals your odometer does not have a cable from the wheel. It is driven electronically. so no speedo cable to change on your bike:baffled:
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top