Steve Saunders Goldwing Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
imported post

HELLO I have an issue.Ihave2000 Gold Wing SE. my problem is my tempeture guage/ gas gauge and front running lights went out and I cant find a blown fuse or able to trace the problem,are thereany sugestions fellow bikers
 

·
Premium Member
Joined
·
53 Posts
imported post

Check the relays just to the right of the fuse block (towards the rear of the bike.) That happened to my 96 and it was the #3 relay. Top row, 3rd on right. You can take #1 on left and put it in the 3rd on right and that might fix problem.

Then go to mother Honda and pay $36 for a new 20 amp fuse relay.



Hope this helps. It fixed mine. Usually caused by adding extra lights on scooter.

Can be a bit tricky getting the relay cover off.
 

·
Administrator
Joined
·
26,541 Posts
imported post

Most likely the #3 relay has gone bad. Swap it with the #1 and see if it works.
 

·
Premium Member
Joined
·
53 Posts
imported post

Sounds like I need to have my computer checked. I think there is an echo in here.:bow:

We must have been typing at the same time.
 

·
Administrator
Joined
·
26,541 Posts
imported post

Dell77 wrote:
Sounds like I need to have my computer checked. I think there is an echo in here.:bow:

We must have been typing at the same time.
Yep, but I am a little slower than you it appears.
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top